Με 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της γαστρονομίας ο chef μας έχει καταφέρει να ισορροπήσει τη γεύση με την υφή και τα αρώματα δημιουργώντας εμπνευσμένα πιάτα που δίνουν νέα υπόσταση στην έννοια της γαστρονομίας. Το πάθος του είναι να εκπλήσσει και να απογειώνει τις αισθήσεις του κάθε επισκέπτη.
Ο Jerome διετέλεσε ως σεφ σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και ξενοδοχεία στον κόσμο και έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της γαστρονομίας. Στην καριέρα του έχει εργαστεί σε διάσημα εστιατόρια όπως το Cap Eden Roc, το εστιατόριο Palm d’ Or του ξενοδοχείου Martinez στις Κάννες καθώς και το εστιατόριο La Terasse του ξενοδοχείου Juana στο Juan. Το 1996 εργάστηκε πρώτη φορά ως σεφ στο ξενοδοχείο Metropole και αργότερα στο εστιατόριο “W” στο ξενοδοχείο Warwick. Το ταξίδι της επιτυχίας του συνεχίστηκε όταν έγινε Σύμβουλος και Ιδιωτικός Σεφ του Πρίγκιπα του Μαρόκου μέχρι το 2000 όταν μετακόμισε στη Ρωσία για να συνεχίσει τη γαστρονομική του αναζήτηση σαν Σύμβουλος και Σεφ σε κορυφαία εστιατόρια.